BAu  – Perasaan yang cemburu yang meluap se orang pesara tentera terhadap isteri nya yang di dakwa menjalinkan hubungan sulit dengan seorang Awang Hitam sejak 2007 sampai ke kemuncaknya apabila lelaki itu telah bertindak nekad menyimbah cukagetah pada wanita tersebut .
Kejadian berlaku di Kampung Pejiru di sini pada pukul 12.30 tengahmalam itu telah mengakibatkan Christina Nyoeh , 43 , cedera parah akibat melecur teruk di muka , tangan dan badan . Mangsa kini di laporkan dalam keadaan kritikal .

Di-fahamkan , sebelum kejadian , mangsa yang bekerja sebagai promoter jualan di sebuah pasar raya baru pulang makan angin di Sabah bersama lelaki Afrika tersebut.

Ketua Polis Daerah Bau , DeputiSuperintendan Mohd. Sabri Zainol ber-kata , kejadian itu di syaki berlaku selepas suspek nekad hendak membunuh isterinya setelah tidak dapat menahan sabar .

Sebelum kejadian, suspek me-nonton televisyen bersama lima anaknya, manakala isterinya pula sedang nyenyak tidur di dalam bilik .Artikel Penuh: http://www.kosmo.com.
KAD KAHWIN MURAH
korak
7/9/2013 04:56:44 pm

patutnya awang hitam pn kau mandikan dgn cuka getah baru adil..

Reply
awang putih
7/9/2013 09:10:57 pm

penangan awang hitam punah ranah habis

ReplyLeave a Reply.